Откриха тялото на изчезнала жена в гаража на къщата й
Откриха тялото на изчезнала жена в гаража на къщата й / Thinkstock/Getty Images

Изчезнала преди осем месеца добричлийка бе открита убита в гаража на къщата си в Добрич. Пред Дарик директорът на Областната дирекция на полицията старши комисар Веселин Колев потвърди за случая и съобщи, че в ареста е задържан за 24 часа синът на жертвата 28-годишният Тодор Димитров.

53-годишната Руска Димитрова е обявена за общодържавно издирване в края на април миналата година, след като съпругът й съобщил в полицията, че жена му е изчезнала от дома си.

Откриха труп на мъж с огнестрелна рана в Перник

Тялото на жената е намерено вчера преди обед от съпруга й Пенко Димитров, който слязъл в канала на гаража, за да вземе дърва за печката, научи Дарик.

Жената била с психично заболяване и мъжът й допускал, че може би се е самоубила, разказаха пред Дарик близки до семейството.

Арестуваха жена за бой над майка си и децата си

От полицията обаче отрекоха да работят по версията за самоубийство и информираха, че синът на убитата е в ареста с повдигнато обвинение за убийство. Най-вероятно срокът на задържане на 28-годишния син на жертвата ще бъде удължен от 24 на 72 часа, прогнозира старши комисар Колев.

Причините, довели до извършване на тежкото престъпление, продължават да се изясняват.

Други новини от Добрич