Михаил Миков връчи електронни членски карти на млади социалисти в Ловеч
Михаил Миков връчи електронни членски карти на млади социалисти в Ловеч / bsp.lovech

„Интересът към членство в БСП съществува и доказателство за това са новите попълнения в нашите редици". Това заяви председателят на БСП Михаил Миков в Ловеч, където връчи електронни членски карти, цитиран от пресцентъра на партията. Той уточни, че за последния месец и от началото на годината са приети 100 нови членове, повечето от които са младежи. Миков отбеляза, че 2016 г. ще бъде една силна година, в която трябва да настъпят промени в идейния образ на БСП, както и мобилизиране на структурите.

Лидерът на левицата подчерта, че тази година за БСП е особено важна, защото се навършват 125 години от създаването на партията - години, в които тя е неразривно свързана с историята, настоящето и с бъдещето на страната.

На срещата в Ловеч присъстваха и депутатът от „БСП - лява България" Димитър Горов, областният председател Евгений Узунов, лидерът на общинската организация Станимир Стоянов, членове на младежката организация на БСП - Ловеч, и всички партийни секретари от общинската организация. На срещата партийните секретари имаха възможност да отправят своите въпроси, предложения и критики.

Димитър Горов заяви, че е стартирана кампания за набиране на нови членове с цел създаване, укрепване и подсилване на партийните структури.