Бионсе обра овациите на полувремето на Супербоул (СНИМКИ)
Бионсе обра овациите на полувремето на Супербоул (СНИМКИ) / Guliver/Getty Images

Групата Coldplay поднесе изпълнения на фона на психеделични цветове, а след това Бионсе и Бруно Марс участваха в нещо като хореографски дуел помежду си в рамките на шоуто в паузата между двете полувремена на Супербоул, съобщиха световните информационни агенции.

50-ият Супербоул - грандиозно шоу за милиони

Това шоу бе чакано с не по-малък интерес от самия Супербоул. Скъсвайки с традицията, свързана с участието на екстравагантни изпълнители в шоуто, изборът на организаторите, смятан от мнозина за противоречив, този път бе паднал върху британската група Coldplay. Вокалистът й Крис Мартин откри шоуто с изпълнение на един от най-известните хитове на групата "Viva La Vida" върху сцена със сърцевидна форма.

След това бандата зарадва феновете с песните си "Paradise" и "Adventure of a Lifetime" на фона на изображения от предишни спектакли с участието на Майкъл Джексън, Уитни Хюстън и Брус Спрингстийн в паузата между двете полувремена на Супербоул.

Бионсе обра овациите на полувремето на Супербоул (СНИМКИ)
netinfo
По-късно на сцената се качи Бруно Марс, чието изпълнение на песента "Uptown Funk" бе посрещнато триумфално от публиката. Най-големите овации обаче бяха Бионсе, която изпълни песента си "Formation". Носителката на Грами и Бруно Марс бяха облечени в черно и заедно с танцьорите си сякаш се противопоставяха едни на други по време на спектакъла.
Бионсе обра овациите на полувремето на Супербоул (СНИМКИ)
netinfo
Изпълнението бе на фона на видео кадри, които показват наводнения град Ню Орлиънс след минаването на урагана Катрина.

Преди началото на мача американският химн бе изпълнен от ексцентричната певица Лейди Гага, облечена в червен костюм.

Бионсе обра овациите на полувремето на Супербоул (СНИМКИ)
netinfo
След шоуто стана ясно, че Бионсе ще тръгне на световно турне, озаглавено "Formation". То ще започне с концерт 27 април в Маями. Предвижда се певицата да изнесе концерти в Северна Америка и Европа. Турнето ще приключи на 31 юли с шоу в Брюксел.

Източник: БТА