Откриват нов посетителски център на ВиК Враца
Откриват нов посетителски център на ВиК Враца / netinfo

Извънредно заседание на Общото събрание на Асоциацията по водоснабдяване и канализация ще се проведе днес във Враца.  Освен членовете на Асоциацията на заседанието ще присъства и заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков.

Като точки в дневния ред са заложени за съгласуване Бизнес плана за развитието на дейността на ВиК оператора - „Водоснабдяване и канализация" ООД - гр. Враца за 2016 г., както и приемане на решение за сключване на договор между Асоциацията по водоснабдяване и канализация на обособената територия, обслужвана от „ВиК" ООД - гр. Враца и „ВиК" ООД - гр. Враца за стопанисване, поддържане и експлоатация на ВиК системите и съоръженията и предоставяне на ВиК услуги на потребителите.

След официалното подписване на договора, заместник - министър Нанков, областният управител Малина Николова и управителят на "ВиК" ООД - Враца Ангел Престойски ще открият новия посетителски център на "ВиК" ООД, който се намира на ул. "Александър Стамболийски" №2.