Таньо Шишков и Петя Буюклиева са поредните уволнени стажанти
Таньо Шишков и Петя Буюклиева са поредните уволнени стажанти / netinfo

Звездните стажанти получиха поредната си задача - създаване на детска книжка, а поръчител беше Стефан Шарлопов. Зрителите на Нова видяха представянето на приказките пред дечица на 6-годишна възраст.

Отборът заложи на забавната история „Приключенията на гигантското бебе", а главен герой в тяхната приказка беше 100 Кила. Новият член на мъжкия отбор - Албена се оказа трън в очите на рапъра, но в името на доброто представяне, двамата трябваше да забравят за конфликтите си...до заседателната зала. Там журналистката обвини Явор в арогантност, безпардонност и липса на култура, а Юлиян се съгласи с думите ѝ. Въпреки противоречията, Отборът беше обявен за победител, а Тити прибра 10 000 лв. от Боса за своята кауза - създаване на детска спортна академия, но той се закани да ги раздели с останалите си съотборници.

Ангелите на Шарлопов се радваха на ведро настроение и приятна обстановка през цялото време. Конфликтите между Рут и Марта сякаш бяха останали в миналото и двете дами работеха в невероятен синхрон. Всички от отбора обаче бяха единодушни в мнението си, че Петя не става за проджект мениджър. В заседателната зала Буюклиева зае нападателна позиция и се опита да прехвърли цялата вина на своите съотборници. Въпреки опитите ѝ тя беше уволнена от Боса.

Уволнената обаче не беше само Петя. На този етап от играта, само няколко седмици преди финала, Шарлопов не може да си позволи стажанти без хъс за победа и инициативност, а за точно такъв беше определен Таньо Шишков, който също чу заветната реплика „ти си уволнен".

Допълнителна информация за предаването можете да намерите на официалната Facebook страница.