БСП възстанови структурата си в Братя Даскалови
БСП възстанови структурата си в Братя Даскалови / БСП

БСП възстанови структурата си в Братя Даскалови. Председател на основната организация е 42-годишната Марияна Николова. Възстановяването започна преди месец, когато социалистите избраха ново ръководство на БСП в общината.
„Само обединени можем да тръгнем напред и да печелим избори, да бъдем силни, да съхраним единството и да дадем пример на младите", подчерта председателят на Областния съвет на БСП-Стара Загора Васил Самарски, който бе гост на събранието. По думите му активността на социалистите и готовността им за развитие и конструктивна политика в партията ще възродят напълно организацията в община Братя Даскалови. Една от основните задачи е БСП за 125-та годишнина да привлече младите хора и да разшири влиянието си.

„Проведох разговори с почти всички настоящи и бивши партийни членове и привърженици на лявата идея в общината, радвам се, че заедно извеждаме структурата от 8-годишния застой. Създадохме нови организации в Долно ново село, Горно ново село, Славянин и Медово", каза новият председател на Общинския съвет на социалистите Веселин Калчев на събрание в Братя Даскалови. 35-те социалисти приветстваха искрено структурирането на организацията в общинския център и предложиха идеи за кампании и събития, които да реализират до края на годината.

Във форума участваха зам.-председателите на Общинския съвет Иван Иванов и Никола Будаков и председателят на общинската контролна комисия д-р Петър Петров. 85 са възстановените и нови членове, влели се в редиците на БСП само за последния месец. С тях членовете на общинската организация наброяват вече 470.