Празникът на В и К събра стотици на Балкана
Празникът на В и К събра стотици на Балкана / Областна администрация - Враца

Стотици служители и гости се събраха днес на празника на "В и К" - Враца. За тринадесета година той се провежда на поляните преди пещерата "Леденика".

С приветствие за празника към служителите и мениджърския екип се обърна областният управител и председател на Асоциацията по В и К Малина Николова. „Особено ми е приятно да Ви поздравя за изключителния професионализъм и отговорността, които влагате ежедневно в работата си, повишавайки качеството и надеждността на водоснабдителните и канализационни услуги! Като председател на „Асоциация по водоснабдяване и канализация на обособената територия, обслужвана от „ВиК" ООД - Враца, бих искала да изкажа своята висока оценка за проявената настойчивост и компетентност при решаване на възникналите казуси в процеса на общата ни дейност" - каза Николова.

Тя припомни, че "В и К" - Враца изпълни цялостно инвестиционната си програма за 2015 г., като вложените средства в експлоатацията на съоръженията са на стойност 3 547 301 лв. Областният управител пожела на екипа и семействата им здраве, благополучие, удовлетворение и още много успехи.