Ако стане президент, Хилари може да повери на Челси ролята на първа дама?
Ако стане президент, Хилари може да повери на Челси ролята на първа дама? / БГНЕС, архив

Ако бъде избрана за президент, Хилари Клинтън може да повери ролята на "първа дама" не на съпруга си Бил Клинтън, както се очаква, а на дъщеря си Челси, пише в. "Кориере дела сера".

Хилари Клинтън: Ще бъда президент на демократи, републиканци и независими

Това мнение започна да се налага, след като 36-годишната Челси по-рано тази седмица произнесе кратка встъпителна реч на конгреса на американките демократи, с която представи майка си Хилари. В тази кратка реч Челси обрисува майка си като любящ човек, който е бил неотлъчно до нея през годините на израстването й.

Ако стане президент Хилари може да повери на Челси ролята на първа дама
netinfo
Челси направи тогава силно впечатление не само с думите си, но и със стилната си червена рокля, която носеше. Мнозина вече започнаха да правят паралел между нея и дъщерята на Доналд Тръмп - Иванка, която е известна с елегантността си. Двете между впрочем се познават и в миналото са си ходили дори на гости, но сега обстоятелствата ги принуждават да се противопоставят една на друга.

Челси Клинтън vs. Иванка Тръмп: Победител е Иванка

Ако стане президент Хилари може да повери на Челси ролята на първа дама
netinfo

Според анализатори ако Хилари стане президент, то тя може да повери на Челси същите въпроси, с които тя лично се занимаваше, когато беше първа дама на президента Бил Клинтън, а именно въпросите, свързани с децата, с образованието и със здравеопазването.

Ако стане президент Хилари може да повери на Челси ролята на първа дама
netinfo