Разчленен труп на варненка открит в дома на мъжа й
Разчленен труп на варненка открит в дома на мъжа й / netinfo

49-годишна варненка е била заклана и разфасована от мъжа, с кого живеела на семейни начала. Престъплението е извършено в периода между 12 и 20 август.

Разчлененият труп и тленните останки в напреднал стадий на разложение на жената са открити в късните часове в неделя в дома на мъжа в шуменския квартал „Гривица“. Пред полицията 45-годишният Стефан обяснил, че това е убитата от него Галя, съобщават от пресслужбата на Апелативната прокуратура във Варна.

До разкриването на тежкото криминално престъпление се стигна след сигнал, подаден от близките на убитата.

Разчленен труп на варненка открит в дома на мъжа й
netinfo

Стефан и Галя често се събирали и разделяли. След като няколко дни жената била в неизвестност, нейни близки подали сигнал в полицията на 19 август.

Работа по случая продължава с процесуално-следствени действия за идентификация на трупните останки, както и за установяване на  причината за смъртта на жената. На Стефан вече е повдигнато обвинение като извършител на убийството. Той е задържан от Окръжната прокуратура в Шумен за 72 часа мъж.

Стефан е осъждан 7 пъти за шофиране в пияно състояние и за неизпълнение на наложени мерки по Закона за защита от домашно насилие.