Времето на 25 август: Слънчево, но с повече облаци над Западна България
Времето на 25 август: Слънчево, но с повече облаци над Западна България / БГНЕС, архив

Прогноза за четвъртък, 25 август

През нощта облачността над по-голямата част от страната ще намалява. На отделни места ще има краткотрайни превалявания. В Източна България ще духа до умерен северен вятър. 

В четвъртък ще преобладава слънчево време, с по-значителни увеличения на облачността над Западна България. На отделни места, главно в планинските райони ще превали. Ще духа слаб, в Източна България - умерен север-североизточен вятър. Преобладаващите максимални температури ще са между 24 и 29 градуса.

Атмосферното налягане слабо ще се повиши и ще е по-високо от средното за месеца.

Над планините преди обяд облачността ще е значителна, със слаби превалявания в процес на спиране, на места по билата ще е с мъгла. Около обяд облачността ще се разкъса. Ще духа слаб, до умерен североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 м ще е 18 градуса, на 2000 м - около 11 градуса.

Над Черноморието ще е предимно слънчево, с по-значителна облачност преди обяд на южните райони, където е възможно и да превали. Ще духа умерен, временно и силен север-североизточен вятър. Максималните температури ще са 27-29 градуса. Температурата на морската вода е 25-26 градуса. Вълнението на морето ще е 3-4 бала.

Подробна информация за времето днес и прогнозата за десет дни напред вижте наSinoptik.bg