Ген. Радев ще разчита на подкрепата на всички недоволни от статуквото
Ген. Радев ще разчита на подкрепата на всички недоволни от статуквото / Dariknews.bg

Имам стратегия за победа, категоричен е кандидатът за президент издигнат от Инициативен комитет и БСП ген. Румен Радев. Каква е тя обаче ще стане ясно чак след като ГЕРБ обяви своята номинация за предстоящите избори за държавен глава. Нямам неудобни опоненти, а чакам с интерес и останалите кандидати, каза още Радев, който заедно с Илияна Йотова, кандидат за вицепрезидент и председателя на левицата Корнелия Нинова, се срещна с членове и симпатизанти от Старозагорско.

Генералът увери, че ще разчита на широката подкрепа на всички българи, които са недоволни от статуквото и искат промяна, а не само на симпатизанти и членове на БСП.

Радев подчерта още, че ще бъде президент, който ще казва „не" на всички, решения на държавни институции и политици, които са в правомощията му да налага вето и са в ущърб на интересите на българските граждани.

В Стара Загора генерал Радев е по покана на Инициативния комитет, подкрепящ кандидатурата му. В него има представители на науката, образованието, здравеопазването, спорта.