В ДЮШ“Лудогорец“ тази седмица – от мач с „ПСЖ“ до среща с „Интер“-Плачидол
В ДЮШ“Лудогорец“ тази седмица – от мач с „ПСЖ“ до среща с „Интер“-Плачидол / netinfo

С мач с „ПСЖ“ започва седмицата за представителите на Детско-юношеската школа на „Лудогорец“, а завършва с две срещи с „Интер“-Плачидол – става ясно от програмата на школата за периода 26 септември – 2 октомври.

Първият мач е в София и е от Младежката Шампионска лига, от 16,00 ч. на стадион „Георги Аспарухов“ 19-годишните момчета от „Лудогорец“ играят срещу връстниците си от „ПСЖ“.

В петък вторият отбор на „Лудогорец“ посреща на стадион „Лудогорец Арена“ водачът във временното класиране на Втора професионална лига „Етър“-Велико Търново. Разградчани са на 11-то място в класирането.

В събота „Лудогорец“(U17) е домакин на „Пирин“-Благоевград. Мачът ще се играе от 11,00 ч. на Тренировъчната база на шампионите. Домакините са на второ място във временното класиране, а гостите – на десето. В същия ден, но от 14,00 ч. пак на базата играе формацията на „Лудогорец“ до 15 години, мачът е с отбора на „Юнак“. Пак в събота, но в Русе е срещата на 13-годишните възпитаници на ДЮШ“Лудогорец“ с връстниците им от „Дунав“.

В неделя, 2 октомври, формацията U19 на „Лудогорец“ посреща отбора на „Нефтохимик“. Срещата е от първенството на Елитната юношеска група до 19 години, във временното класиране домакините са на 6-то място, а гостите – на 15-то.

В същия ден две формации на „Лудогорец“ гостуват на връстници от „Интер“-Плачи дол. Мачът от първенството на U16 е с начален час 10,00 ч., а на U14 – в 11,30 ч. в селото в област Добрич.