Мадона обеща орален секс за всеки, който гласува за Клинтън (ВИДЕО)
Мадона обеща орален секс за всеки, който гласува за Клинтън (ВИДЕО) / Guliver/Getty Images
Мадона предложи орален секс на всеки, който гласува за Клинтън
90642
Мадона предложи орален секс на всеки, който гласува за Клинтън
Мадона предложи орален секс на всеки, който гласува за Клинтън
  • Мадона предложи орален секс на всеки, който гласува за Клинтън
  • Мадона предложи орален секс на всеки, който гласува за Клинтън

Крайно нестандартна агитация в полза на Хилари Клинтън направи американската певица Мадона. Пред препълнената зала "Медисън скуеър гардън" в Ню Йорк тя шокира целия свят, заявявайки, че ще награди с орален секс гласувалите за кандидата на демократите.

По време на третия, последен дебат между претендентите за президентския пост в САЩ, Хилари Клинтън и Доналд Тръмп отново си разменика люти реплики, наричайки се "кукла на Путин" и "отвратителна жена".

В последния си пряк дебат Тръмп и Клинтън отново си размениха остри реплики

Основни теми по време на 90-минутния дебат между Клинтън и Тръмп, воден от анализатора на "Фокс Нюз" Крис Уолъс, бяха правото на аборт, притежанието на оръжия, имиграцията, както и отношенията с Русия. И този дебат не премина без лични нападки, като Тръмп определи опонентката си, като "отвратителна жена" и обвини щаба й за появата на твърдения от няколко жени за сексуални посегателства от негова страна, както и че лично тя и президентът Барак Обама стоят зад инциденти на митинги на републиканците.

Другият сериозен сблъсък по време на дебата очаквано бе провокиран от темата за Русия. Клинтън нарече опонента си марионетка на Владимир Путин, а Тръмп отвърна с констатация, че руският президент няколко пъти я е надхитрил.

Клинтън е победител в последния предизборен дебат? (ВИДЕО)

Тръмп освен това заплаши, че може и да не признае резултатите от изборите на 8 ноември. Попитан това означава ли, че отказва да приеме мирно предаване на властта Тръмп отговори лаконично: "Това, което казвам, е, че ще ви кажа, когато му дойде времето. Ще ви държа в напрежение".

Бившият държавен секретар Клинтън определи коментара на Тръмп като "ужасяващ" и допълни, че "това не е начинът, по който работи демокрацията.

Същевременно директно и без заобиколки популярната американска певица Мадона даде подкрепата си за Хилари Клинтън. Пред препълнената зала "Медисън скуеър гардън" в Ню Йорк тя шокира целия свят с думите си.