И порно актриса с обвинения към Тръмп (СНИМКИ)
И порно актриса с обвинения към Тръмп (СНИМКИ) / снимки: Guliver/Getty Images

Американска порно актриса обвини републиканския кандидат за президент Доналд Тръмп, че й предложил 10 000 долара за сексуална връзка с него, предаде Франс прес.

И порно актриса с обвинения към Тръмп (СНИМКИ)
netinfo

Джесика Дрейк заяви на пресконференция в Лос Анджелис, че е срещнала милиардера на голф турнир в Калифорния през 2006 г. Младата жена сподели, че Тръмп я поканил да му гостува в хотелската му стая, където тя отишла там заедно с още две жени.

И порно актриса с обвинения към Тръмп (СНИМКИ)
netinfo

Тръмп ги посрещал по пижама, прегърнал ги здраво и ги целунал, без да поиска разрешение от тях, разказа Дрейк. След като се прибрала в стаята си, порнозвездата била потърсена по телефона от Тръмп, който й предложил да се върне обратно при него в хотелската му стая в замяна на заплащане.

Тръмп ще съди жените, които го обвиниха в сексуално посегателство

"Какво искаш? Колко искаш?", я попитал Тръмп, но Дрейк отказала поканата. Последвало второ обаждане от Тръмп или от друг мъж, който й предложил 10 000 долара, ако отиде в стаята на милиардера, както и възможността да използва частния самолет на магната, за да се прибере в Лос Анджелис, разказа още Дрейк на пресконференцията, на която беше придружавана от адвоката си Глория Олред.

И порно актриса с обвинения към Тръмп (СНИМКИ)
netinfo

Същата юристка защитава още две жени, обвиняващи Тръмп в непристойно поведение спрямо тях.

Освиркаха Тръмп заради грозни шеги за Клинтън

Предизборният екип на Тръмп отхвърли твърденията на порно актрисата.
Тази история е смешна и напълно измислена. Тръмп не познава това лице, не си спомня за нея, няма никакъв интерес да се запознава с тази жена, се казва в изявление на кампанията на магната.

И порно актриса с обвинения към Тръмп (СНИМКИ)
netinfo

"Това е нов опит на лагера на Хилари Клинтън да оклевети кандидата на републиканците, който днес е начело в три различни допитвания до общественото мнение", се допълва в изявлението.

Източник: БТА