Миро е автор и изпълнител на едни от най-красивите български любовни песни. От няколко месеца той е щастливо женен за дългогодишната си приятелка. Двамата се венчаха на гръцки остров.

"Трябва ти време, за да осъзнаеш какво се случва. Но със сигурност мога да кажа, че това беше най-щастливият ден в живота ми досега", разказа той пред NOVA за щастливото събитие.

Миро и жената на живота му си казаха „да" (СНИМКИ)

Миро и съпругата му избрали сватбата да бъде на гръцкия остров Корфу при техни приятели.

"С Елица се обединихме за сватбата да не каним повече от 50 гости, но все пак бяха повече. Беше страхотно изживяване. Ели закъсня за църквата. На мен ми залепна устата от притеснение, защото има тайнство в това събиране. Службата след това беше прекрасна", посочи Миро.

Ние сме едно цяло с нея, все едно рестартирахме връзката, разказа още той за усещането от брака.

Все пак обаче пред тях има и препятствия и те са свързани с разстоянията и с работата им.

"Семейният живот, слава Богу, върви добре. Живи и здрави сме. Заедно сме. Търсим време, в което можем да сме заедно повече, защото Ели е в Лондон, аз съм тук. Разстоянието ни разделя, но няма как. Бизнесът на Ели върви много добре. Нейната работа е там, моята - тук. Много пари даваме за самолетни билети. Все пак ние започнахме да събираме пари и първото нещо, което ще направим с Ели, е да решим къде е нашият живот", сподели Миро.

Източник: Nova.bg