Съквартирантите стават герои в боливудската продукция „Малката булка от Ню ханди
Съквартирантите стават герои в боливудската продукция „Малката булка от Ню ханди / netinfo

Тази във VIP Brother, от 20.00 часа по NOVA, Съквартирантите ще получат нова седмична мисия. Те ще трябва да се превъплътят в героите от касовата боливудска продукция „Малката булка от Ню ханди". Сценарият на сериала ще бъде приет с много позитивизъм и усмивки от мнозинството, а звездите искрено ще се забавляват. Някои от тях обаче ще останат разочаровани от ролите си и дори ще се заканят да откажат мисията. Как най-забавната задача в сезона ще се превърне в пореден повод за недоволство и ще преборят ли егото си роптаещите Съквартиранти, предстои да разберем.

Още от самото начало на шоуто Миглена получи прозвището „Желязната лейди" заради непримиримия си нрав и готовността да отстоява мнението си на всяка цена. Тази вечер зрителите ще видят как желязната обвивка на Меги се пропуква и тя избухва в плач пред единствената си приятелка в Къщата - Емануела. Миглена ще признае, че е свикнала на всякаква критика и нападки, но добротата и любовта са чувствата, които я обезоръжават, а след като е почувствала подкрепата на публиката на последните елиминации, тя не знае как да реагира и това я разстройва.

Съквартирантите стават герои в боливудската продукция Малката булка от Ню ханди"
netinfo
Вальо Михов определено е най-сърдечният участник във VIP Brother 2016. Пред неговата мъдрост и сладкодумие Съквартирантите се прекланят и почти всеки от тях му гласува уважение и доверие. Довечера ще видим как Емануела ще стане първата жена в Къщата, която ще направи остра забележка на „старейшината". Фолк дивата на висок тон ще призове Вальо да не я докосва, а какъв е поводът за това неочаквано избухване, ще разберем тази вечер от 20.00 часа по NOVA.
Съквартирантите стават герои в боливудската продукция Малката булка от Ню ханди"
netinfo
Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.com. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg