Съквартирантите избраха да си върнат алкохола и цигарите

В петък вечер във VIP Brother live, зрителите решиха най-известната Къща да напуснат Жоро Торнев и Роро.

Ути продължава в състезанието за титлата „Любима звезда на България", а Борислав събра най-голям зрителски вот и се спаси от елиминации още по средата на живото предаване.

След бедственото положение, което настъпи в Къщата, вследствие на отказа на Христо да участва в мисия „Сериал", актьорът успя да си навлече негативите на почти всички Съквартиранти, а самите те се определиха като „жертви на заложническа криза".

Ентусиазмът им да убедят Христо да промени решението си бързо отстъпи място на разочарованието и отчаянието, а Миглена и Емануела признаха, че единственият изход от тази нелепа ситуация е Христо да напусне шоуто по собствено желание.

Полевите условия в Къщата не успяха да обединят звездите и те така и не се опитаха да излязат с предложение към Big Brother. Той обаче за пореден път се смили над тях и постави забавна мисия, която им даде шанс да си върнат част от комфорта.

Празният хол на VIP Къщата се превърна в дансинг, а Съквартирантите трябваше да танцуват на популярни песни по такъв начин, че Торнев и Вальо да ги познаят, без да чуват музиката. Смехът и доброто настроение отново се завърнаха, а те бяха допълнени от успешния финал на мисията, но по този начин звездите се изправиха пред пореден труден избор - кое от изгубеното да изберат, за да направят престоя си по-лек.

Дали заради обтегнатата атмосфера вследствие на дискомфорт, или заради голямото его на някои от Съквартирантите, успешният край на мисията се превърна в повод за пореден скандал. Звездите така и не успяха да се обединят в избора си за най-важното нещо, което им беше отнето и в крайна сметка решиха да заложат на алкохола и цигарите.

Необичайният избор предизвика нови сблъсъци, а Къщата отново се раздели на два враждуващи помежду си лагера.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.com. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg