Булка пред урната /СНИМКИ/
Булка пред урната /СНИМКИ/ / netinfo

Чисто новото семейство Йоана и Георги Шивачеви избраха отговорната гражданска позиция в най-важния ден за двамата - сватбата им. 

Булка пред урната /СНИМКИ/
netinfo

Това, че днес им предстои и ритуал по сключване на брак, и сватбено тържество,  не попречи на влюбените да упражнят правото си на глас. Въпреки опашките пред секцията в училище "Братя Миладинови", красивата булка беше допусната от чакащите с предимство и аплодисменти.
Булка пред урната /СНИМКИ/
netinfo

Двамата влюбени бяха придружавани от кумове, роднини и близки. Младоженецът отишъл да гласува още 7.00 часа сутринта. След традиционното посещение при кумовете и вземането на булката от дома й, младоженци и сватбари се отправиха към секцията.

"Планирахме датата преди повече от осем месеца и не знаехме, че ще съвпадне с изборния ден. Искахме просто да е в неделя. 6 ноември е хубава дата за брак, дано е хубава и за цялата страна", сподели семейство Шивачеви.
Според Йоанна, да упражниш правото си на глас е отговорност, от която не трябва да се бяга. "Никога не съм пропускал да гласувам, освен веднъж, когато бях на концерт на Depeche Mode. Единственият случай, в който гласувах за Дейвид Геън", пошегува се Георги.
Екипът на Дарик Югоизток пожелава много щастие на младото семейство!

Булка пред урната /СНИМКИ/
netinfo