Локо ГО приема ЦСКА в Горна Оряховица
Локо ГО приема ЦСКА в Горна Оряховица / снимка: Пресцентър - Община Горна Оряховица

След повече от 20 години в Горна Оряховица  ще се играе среща от елита. Осем лева ще струват билетите за двубоя от  18-тия кръг на ППЛ между "железничарите" и "армейците", който ще се проведе на обновения стадион  на 11 декември от 15:00 ч. .

Стадион "Локомотив" в железничарския град получи лиценз за "Първа професионална лига". Тази неделя е първото домакинство.

Ръководството на ОФК "Локомотив" ГО благодари  на колегите от ФК "Локомотив" Пловдив и персонално на господин Христо Крушарски за оказаната подкрепа и предоставените условия на стадиона в квартал "Лаута". "Локомотив" ГО се завръща на своя обновен стадион за повторна премиера в ППЛ, но досега игра домакинските си срещи от първенството на стадиона в Пловдив. "Изказваме своята дълбока признателност към господин Крушарски и управата на стадион "Локомотив" в Пловдив, които ни подадоха ръка в тежък и труден момент за нас. Тяхното спортсменство е доказателство, че дори поставени в конкурентна среда може да се изградят трайни колегиални отношения. Пожелаваме успех на "Локомотив" Пловдив в първенството,  както и в изпълнението на своята програма за развитие", се казва в отвореното благодарствено писмо подписано от председателя на УС на ОФК "Локомотив" ГО Даниел Костадинов.