Коледен подарък за група „Пинокио“ от ДГ“Лудогорче“
Коледен подарък за група „Пинокио“ от ДГ“Лудогорче“ / netinfo

В навечерието на Коледа сдружение „Одисея“ с председател Силвия Вълева и Джипо Джипов подариха на ДГ №2 „Лудогорче “ в Разград  пълно обзавеждане за децата от група „Пинокио“ – съобщи директорът на детското заведение Светла Чавеева. Стаята на малчуганите вече е обзаведена с дидактични шкафове, детски кътове за сюжетни игри, обучение и забавление. Джипо Джипов е помогнал за естетическото оформление на методичния кът като направи дарение от 6 масички и два модулни шкафа за дидактични материали.

Многобройните благотворителни изяви на сдружение „Одисея“ са подпомогнати от немската фондация „Света Филомена“, благодарение на която децата от детската градина са получили и много играчки, занимателни игри, пъзели, материали за творческа дейност, центрове за игра.

Цялата акция е резултат на гражданска инициатива реализирана с помощта на дарителите: Джипо Джипов и Силвия Вълева, както и Стела Радославова - член на обществения съвет към ДГ, Диана Василева - член на родителския актив на група „Пинокио“ и на много родителите, които са помогнали за монтиране на новото обзавеждане в групата .

„Всичко това, което благодарение на добри хора се случи при нас е нашето коледно вълшебство, с което ние можем да зарадваме децата, изненадата да видят своята занималня пълна с много играчки, нови кътове за игра и ново обзавеждане“ – коментира Чавеева, изказвайки своята благодарност към дарителите.

Коледен подарък за група Пинокио от ДГЛудогорче
netinfo

Коледен подарък за група Пинокио от ДГЛудогорче
netinfo