Два пожара с материални щети
Два пожара с материални щети / netinfo
Два пожара с материални щети са възникнали във Варна през изминалото денонощие, съобщават от пресцентъра на варненската полиция.

Около 1 часа снощи в дежурната на Второ РПУ е получен сигнал за възникнал пожар във ВИП-зала «Синатра» в ДКС – Варна. Огънят причинил значителни материални щети. Унищожена е голяма част от оборудването на помещението. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група. При огледа не са установени улики за умишлено причиняване на пожара. Причините за инцидента са в процес на установяване. Образувано е досъдебно производство.

Под Аспарухов мост е възникнал пожар в бетонпомпа «Волво» с варненска регистрация. Сигнал за инцидента е подаден в Първо РПУ около 5,30 часа от 32-годишен варненец.

Пламъците са унищожили кабината и оборудването за дистанционно управление на камиона. Местопроизшествието е посетено от екип на РЗ ПАБ и дознател. При първоначалния оглед не са установени улики за умишлено престъпление. Причините са в процес на изясняване. Образувано е досъдебно производство.