О’Нийл: Стилиян ще изригне срещу Бербатов
О’Нийл: Стилиян ще изригне срещу Бербатов / netinfo

Мениджърът на Астън Вила Мартин О’Нийл обясни, че е извадил Стилиян Петров от групата за мача с Евертън, за да му даде време да тренира и да възвърне истинската си форма.

О’Нийл връща българина в състава за гостуването на Тотнъм в понеделник и се надява Петров да изригне отново и да покаже най-доброто, на което е способен срещу Бербатов и компания.

„През миналата седмица срещу Евертън за първи път Стилиян беше извън шестнайсетте за мача, когато е бил здрав за да играе, но аз нямам абсолютно никакъв проблем за шумното завръщане на Петров”, каза наставникът на Вила.

„На него му трябва повече увереност. Той тренира допълнително за да се опита да възвърне формата си и физическото си състояние.”

„В миналото в Селтик съм го оставял извън групата и той винаги се е завръщал с гръм и трясък. Ако съм го оставял извън състава в Селтик, то е било за да си почине за големите мачове. Той винаги е реагирал и бих очаквал отговор от него отново, знаейки, че той може да се справя много по-добре отколкото го прави.”

„Той започна тук с истинско изригване. Неговият дебют срещу Уест Хем беше най-добрият, който някога съм виждал, опитвайки да се справи с преминаването от една обстановка към друга, това беше трудно.”

„Сега всичко зависи от него и аз съм пределно убеден, че той ще премине през този лош период и ще покаже истинската си стойност”, заяви Мартин О’Нийл.

Астън Вила на Стилиян Петров и Тотнъм на Димитър Бербатов се изправят един срещу друг в понеделник на стадион Уайт Харт Лейн от 22:00 часа българско време.