Обединената десница в Казанлък: Младите могат!
Обединената десница в Казанлък: Младите могат! / Д.Бобева
“Младите могат” -това е основният акцент в посланията на кандидата за кмет на Казанлъкна Обединената десница инж. Иван Лапчев, както и на колегите му –кандидати за градски старейшини и кметове на населени места.

Откриването на предизборната кампания на Обединената десница в Казанлък уважиха депутатите от ДСБ д-р Николай Михайлов и Евгени Жеков от БЗС, както и стотици граждани на града и околните села.

“Приоритет за мен са младите хора, майките с деца, развитието на малкия и среден бизнес, сигурността. Желанието ми е всеки казанлъчанин да се прибира вечер спокойно у дома, а хората по селата да не будуват нощем, за да опазят реколтата си, каза в първото си обръщение към хората кандидатът на Обединената десница Иван Лапчев.

Според него ясните гаранции за по-добрия живот пред следващите 4 години за хората от община Казанлък, съдържащи се в неговата програма “не са илюзия, а реалност, която може да бъде постигната в условията на прозрачност на управлението, възможност за граждански контрол над структурите на местната власт и ясна и точна управленска програма, която да се реализира с доказали се специалисти”.

Иван Лапчев е първата обща кандидатура на десните политически сили в Казанлък за последните два мандата. Кандидатурата му е издигната и подкрепена от 5 политически сили- СДС, ДСБ, ССД, ДП и БЗС.

“Благодаря на Иван Лапчев, че с кандидатирането си кмет на Казанлък дава възможност на всички десни и демократични хора в района да имат възможност да гласуват на местните избори”, заяви по време на откриването на кампанията на Обединената десница един от нейните председатели- лидерът на местната общинска структура на СДС Николай Александров.

Той изрази надежда, че 37-годишният кандидат за кмет на Казанлък ще спре изтичането на млади хора от района, като им даде възможнат за качествена реализиция тук.

Нашият кандидат е млад, честен и доказал себе си човек, каза Александров.

Освен с обща кандидатура за кмет на Казанлък, Обединената десница в града на розите се явява с обща листа с кандидати за общински съветници и с общи кандидати за кметове на населените места в общината.

“Коалицията, наистина впечатлява, защото е направена с убеждението ,че пътя на дясната алтернатива в България минава през съюз, категоричен бе в словото си пред десните симпатизанти депутатът от ДСБ д-р Николай Михайлов. Според него с “успеха на Иван Лапчев на местнитеизбори, Казанлък ще върне онази политическа сила, която преобрази града пред през 90-те години”.

“Избрали сте един млад, но много действен кмет, успял в личния си живот с честния си бизнес и няма причини да не успее за един нов Казанлък,” категоричен бе Евгени Жеков.

След изтегления вчера в ОИК-Казанлък жребий за определяне номерата на партиите и коалициите бюлетините за 28-ми октомври, Обединената десница и нейния кандидат за кмет Иван Лапчев са под номер 7.