ЦСКА: Тежък мач, важна победа
ЦСКА: Тежък мач, важна победа / netinfo
Георги Илиев: „Изключително тежък мач. Локомотив много ни затрудниха, играха много добре, особено в началото. Радвам се, че въпреки трудностите, намерихме сили да победим. Това е много важно, труден мач, радвам се, че победихме. Имах едно страшно положение, но може би и късмет нямах. Съдията не коментира моята игра, няма какво аз да коментирам него. Всеки предпочита да играем грозно и да побеждаваме, отколкото обратното.”

Кирил Котев: „Труден мач, за щастие успяхме да спечелим. Тук знаете какви резултати постигахме последните години. Като цяло нямахме никакви проблеми. Нормално е да има нерви, заряда е голям. След тази победа ще ни дойде и още малко самочувствие. Всеки мач е труден, ако играем с това желание и хъс като днес, мисля, че няма да имаме проблеми.”

Тодор Янчев: „Днес победата бе от изключително значение. Постигнахме я с доста труд, най-важното е, че победихме. Този мач бе от тежките гостувания, където не бяхме побеждавали от доста време. Мисля, че трябваше да има още една дузпа за нас. Исканията на Локомотив са неоснователни, ако има някои да плаче, то ние сме ощетените.”