Сън: Бербо не подаде ръка на Йол
Сън: Бербо не подаде ръка на Йол / The Sun
Най-популярният таблоид в Англия „The Sun” също информира за пререкания между капитанът на българския национален отбор Димитър Бербатов и мениджъра на Тотнъм Мартин Йол. Една от причините, която посочва изданието и дава повод за спекулации за влошените отношения между двамата е и нежеланието на нападателя да се ръкува с треньора след последния съдийски сигнал при загубата от Нюкасъл.

Таблоидът, както и голяма част от спортните медии на Острова, излязоха тази сутрин с твърдението, че нападателят се е отнесъл с пренебрежение към повикването му от наставника, за да влезе в игра в двубоя срещу Нюкасъл. „Шпорите” загубиха гостуването с 1:3 и затънаха още повече в таблицата на Премиршип, а според информацията българинът е трябвало да бъде повикан три пъти преди да се подготви за влизане в игра.

Мартин Йол категорично отрече да има проблеми с Бербатов, това обаче не попречи на английските издания да тиражират широко случилото се на резервната скамейка на „шпорите” през второто полувреме на мача, малко преди българинът да се появи в игра.

„Загубата е катастрофална за нас”, призна мениджърът на Тотнъм, но въпреки това остана оптимист: „Имаме добър отбор и мисля, че ще успеем да преодолеем случващото се.”