Въвеждат промени в движението заради новогодишния концерт в София
Въвеждат промени в движението заради новогодишния концерт в София / netinfo

Във връзка с организацията на новогодишния концерт, който традиционна се провежда на площад "Княз Александър Първи" от Столичната община съобщиха, че се въвежда временна организация на движението на площада.

От 7.00 ч. на 30 декември до 12.00 ч. на 1 януари се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки, престоят и паркирането по бул. "Цар Освободител" (между пл. "Независимост" и ул. "Г. С. Раковски"), по ул. "Аксаков" (между ул. "Г. Бенковски" и ул. "Дякон Игнатий"), по ул. "Дякон Игнатий" (между ул. "Аксаков" и бул. "Цар Освободител"), по ул. "Княз Александър Първи" (между ул. "Гурко" и пл. "Княз Александър Първи"), по ул. "Съборна" (между ул. "Княз Александър Първи" и ул. "Леге"), по ул. "Леге" (между ул. "Съборна" и бул. "Цар Освободител").

Забранява се престоят и паркирането на пътни превозни средства до 12.00 ч. на 1 януари 2008 г. на паркинга на пл. "Княз Александър Първи", по бул. "Княз Александър Първи" и по ул. "Княз Александър Първи" (между ул. "Московска" и пл. "Княз Александър Първи").