Звездите на Изтока и Запада направиха голово шоу
Звездите на Изтока и Запада направиха голово шоу / netinfo
Мачът между звездите на Изтока и тези на Запада в НХЛ завърши с голово шоу, в което победители все пак излязоха хокеистите на Изтока.

Най-резултатната третина бе последната, в която двата отбора си отбелязаха седем гола и демонстрираха нападателна игра и забавляваха публиката с невероятни изпълнения.

Още в 12-та секунда на мача играчът на Кълъмбъс Блу Джакетс Рик Неш откри резултата в полза на Запада. Ерик Стаал от Каролина изравни за Изтока, след което последваха нови четири гола за тях. Андрей Марков от Монреал направи 2:1 за Изтока, Александър Овечки от Вашингтон Кепитълс отбеляза още две попадения до края на първите двайсет минути, а Брайън Кембъл от Бъфало Сейбърс отбеляза петото попадение за Изтока през първата третина.

Втората част бе най-слабо резултатна и спечелена с 2:0 от Запада, като головете бяха дело на Неш и Скот Нийдермайер от Анахайм Дъкс.

С голове на Райън Гетцлаф от Анахайм и Неш Запада изравни резултата в началото на последната третина. Мариан Хоса от Атланта Трашърс отново даде гол аванс за Изтока, но Дион Пфанеуф от Калгари Флеймс отбеляза за 6:6. Мариан Габорник от Минесота Уайлд бе точен за 7:6 за Изтока, след което последва пълен обрат от страна на Запада, като точни бяха Етик Стаал и Марк Савард от Бостън Бруинс.