Петър Чех: Ще атакуваме Ливърпул
Петър Чех: Ще атакуваме Ливърпул / netinfo
Вратарят на Челси Петър Чех изрази своите очаквания за реванша от полуфиналите на Шампионската лига срещу Ливърпул. Първата среща приключи при 1:1, а вторият двубой е насрочен за сряда.

„Искаме да играем атакуващ футбол, ще се опитаме да вкараме гол. Със сигурност няма да се защитаваме за 0:0, въпреки че този резултат ще ни бъде достатъчен”, сподели стражът на „сините”.

„Ливърпул е опонент от топ класа, но от друга страна ние също се намираме в отлична форма. Съботната ни победа над Манчестър Юнайтед (2:1) също ни подейства насърчаващо”, добави Петър Чех.

„Голът на Рийзе ни даде определено преимущество. В един момент всичко се промени. Поражението с 0:1 не е добър резултат като гост, но 1:1 вече е нещо друго”, каза още вратарят.

„Много искахме да вкараме попадение като гост, тъй като това е много важно в Шампионската лига. След мача всички разбрахме, че резултатът не е никак лош, тъй като можехме и да загубим, но в крайна сметка показахме характер и съпротивление, вследствие на което падна и голът”, завърши Петър Чех.