Минев на линия от понеделник
Минев на линия от понеделник / Gong.bg
Новото попълнение на ЦСКА Йордан Минев продължава да тренира на облекчен режим заради болки в петата. Бранителят пострада на мача срещу Ираклис в Солун след грубо влизане отзад на противников състезател в края на първото полувреме. Минев бе заменен принудително от Виданов и се наложи да бъде подпомогнат от един от масажистите, за да напусне терена. Бившият играч на Ботев Пд не е минавал на медицински прегледи, но сподели че болката вече отминава и ще е готов за пълноценни занимания от понеделник. 

Тази сутрин заради падналия обилен снеговалеж отборът на ЦСКА тренира в балона на клубната база в Панчарево. Минев взе участие само в загрявката на тима и след това се оттегли на самостоятелни обиколки. Заради твърдата настилка в съоръжението лекарите на тима не рискуваха здравето на състезателя с по-тежки натоварвания.

В същото време президентът на Ботев Димитър Христолов заплаши ЦСКА, че ще блокира картотеките на Минев и Дормушали Саидходжа заради не изплатени суми по трансферите им при шампионите. Те няма как да се върнат в Ботев, но няма да могат да играят и за ЦСКА, ако не се изчистят задълженията към Христолов.