Жозе: Само някой да подцени Болоня, изхвърча за Юнайтед
Жозе: Само някой да подцени Болоня, изхвърча за Юнайтед / БГНЕС
Наставникът на Интер Жозе Моуриньо заяви, че иска пълна концентрация от играчите си в събота – когато ще се изправят срещу Болоня, в мача от поредния кръг в италианското Калчо.

Следващата седмица „нерадзурите” приемат Манчестър Юнайтед в първи сблъсък от фазата на директните елиминации в Шампионската лига. Италианският спец обаче коментира, че иска неговият отбор да не се отпуска на нито един фронт.

„Трябва да вземем още 25 точки в Серия А, за да спечелим титлата. Не няма да мислим за мача с Юнайтед, докато не прозвучи последният съдийски сигнал на мача ни с Болоня утре. Ако някой си мисли, че срещата ни в събота ще мине като на шега, не ме познава. Само някой да подцени двубоя с Болоня и изхвърча за мача с „червените дяволи”, започна в типично суровия си тон Моуриньо.

Португалският спец завърши изказването си с темата „Адриано”: „За мен е абсолютно ясно, защо той не бе наказан за гола си с ръка срещу Милан. Бразилският нападател е много щастлив и работи здраво. Както по време на тренировки, така и в самите мачове. За мен това е перфектната нагласа за един футболист”, добави наставникът на Интер.