Димитър Тодоров: Моята амбиция е да покажа, че не сме сигурният изпадащ от А група
Димитър Тодоров: Моята амбиция е да покажа, че не сме сигурният изпадащ от А група / Reuters
Треньорът на Видима-Раковски Димитър Тодоров заяви след загубата с 1:2 от Локомотив София в контрола в Банско, че амбицията му е да запази мястото на новаците в А група.

„Полезна проверка, особено за мен, защото се прави почти нов отбор. Първото полувреме не се получаваха нещата, но второто стояхме добре”, каза наставникът на тима от Севлиево.

„Имаме доста работа още, за да оказваме по-голяма съпротива, да не казвам да не стоим толкова зле, както в първите 20-30 минути на мача.”

„Ако има някой треньор за 20 дни да направи от нов отбор сплав и да има тотален синхрон, и да се подчиняват, мисля, че няма такъв треньор.”

„Амбициите ни са да останем в групата. Времето ще покаже дали имаме сили да го направим. Никога не подценявам никого и да кажа този или онзи ще изпадне. Моята амбиция е да покажа, че не сме сигурният изпадащ, а кой ще отпадне в края на първенството ще се разбере.”

„Ако има някой добър футболист, ще го вземем, макар че Севлиево е малък град и не е толкова привлекателен, не е като Локомотив София например. Аз пък съм доволен, че тези момчета израснаха при мен и играят в по-голям отбор”, каза още треньорът на Видима Димитър Тодоров след проверката с Локо София.