Ватман блъсна собствения си автомобил
Ватман блъсна собствения си автомобил / снимка: Sofia Photo Agency
Ватман блъсна собствения си автомобил
31211
Ватман блъсна собствения си автомобил
  • Ватман блъсна собствения си автомобил

Тролей в Русе се заби в три леки автомобила. По чудо катастрофата се размина без пострадали хора. Инцидентът стана в квартал „Чародейка", съобщиха от полицията. Шофьорът на тролея загубил контрол над превозното средство на спирката срещу супера и блъснал личния си автомобил, паркиран в района.

Шофьорът на тролея забравил да дръпне спирачката на превозното средство, тръгнал да слиза и то потеглило само, разказаха колеги на злополучния ватман. При проверка с дрегер е установено, че той не е употребил алкохол, но днешният инцидент му е навлякъл допълнителни неприятности - на него и на другите собственици на пострадали автомобили, разказа Даниела Малчева от отдела за връзки с обществеността на КАТ.

От фирма ЕГГЕД, която отговаря за тролейбусния превоз в Русе, отказаха коментар по случая. Колеги на шофьора обаче коментират, че това не е прецедент.

Днес следобед ватманът беше освободен от работа, за да изяснява с органите на КАТ случилото се, както и да ремонтира собствения си автомобил. За произшествието са му наложени два акта - за инцидента с тролея и за това, че личният му автомобил не е имал гражданска отговорност.