Балканско изложение на развлеченията в началото на октомври в София
Балканско изложение на развлеченията в началото на октомври в София / снимка: sxc.hu

Балканското изложение на развлекателната индустрия ще се проведе за трети път от 4 до 6 октомври в Интер Експо Център в София. Много забавления, игри, атракции и промоции очакват гостите на BEGE EXPO и BEGE FUN тази година.

Третото издание на най-голямото развлекателно изложение на Балканския полуостров отново ще събере в София производители, експерти и посетители от цял свят. Тази година заслужено място е отделено и на оборудване за развлекателни комплекси, които стават все по-популярни и търсени у нас. Български и международни фирми ще демонстрират най-новите си технологични продукти. Посетителите ще могат сами да изпробват най-новите игри на мини-боулинг, мини-голф, дигитално стрелбище, джаги, флипери, въздушен хокей, симулатори и други.

Организирани са безплатни състезания с награди по мини-боулинг, джаги и видео-слотове и всеки участник ще може да получи подарък. Демонстрации ще има и в другите сектори, предлагащи услуги за свободното време: туризъм, спа, храни и напитки. Дегустации на отбрани селекции вина, кафе-напитки, демо процедури по рефлексотерапия и козметични процедури са само част от допълнителните промоции, които ще бъдат предлагани по време на BEGE FUN.