Да помогнем на Ани!
Да помогнем на Ани! / Dariknews.bg
Да помогнем на Ани!
36524
Да помогнем на Ани!
  • Да помогнем на Ани!

Очаква се 500 доброволци да превземат утре Главната улица на Пловдив, за да помогнат на Ани. От 13.00 часа младежите ще се подредят в редица по цялата Главна от Военния клуб до Джумаята. Те ще  държат детски рисунки, дарени от Народно читалище „Европа". Всяка картина се продава за скромната сума от 20 лева. Това обявиха в ефира на Дарик радио Веселин Козарев и Георги Петричев от младежката структура на „Съюз за Пловдив".

Благотворителната  акция е организирана от „Съюз за Пловдив" с председател Дани Каназирева и Омбудсма на Община Пловдив Юлия Юрдекова. Ани Тодорова е на 21 години и страда от агресивен тумор на глезена. Тя се нуждае от спешна операция и лечение във Франция. За това са необходими значителни средства, които са непосилни за нейното семейство.

Надяваме се да подкрепите тази благотворителна инициатива. Към момента да участват са се записали над 100 младежи. Веселин Козарев и Георги Петричев призоваха всички млади хора да ги подкрепят и да излязат утри с картина в ръка на Главната улица. /Чуйте от прикачения звуков файл/