Пролетна изложба - базар представят хора с увреждания
Пролетна изложба - базар представят хора с увреждания / Sofia Foto Adency
Пролетна изложба - базар представят хора с увреждания
39723
Пролетна изложба - базар представят хора с увреждания
  • Пролетна изложба - базар представят хора с увреждания

Хора с увреждания канят бургазлии на Пролетен благотворителен базар. В Дома на НХК днес до 18 ч. може да видите и да си купите невероятно красиви сувенири.


Цветя, салфетници, кошнички за яйца от рециклирана хартия; блузи, шапки и детски терлички плетени на една и две куки, гипсови фигурки и прекрасни картички за Великден са само част от нещата, които ще грабнат вашето внимание.


В базара са се включили Регионалният Съюз на слепите, Съюзът на глухите , Регионалната организация на инвалидите, Детски център „Св. Николай Чудотворец", Бюрото за социално обслужване към Националния център за социална рехабилитация и творческата екоработилница към него, Комплекс за социални услуги за деца и семейства - Бургас.

Идеята за благотворителната изложба - базар е хората с увреждания да покажат какво могат, независимо от недъзите си. Събраните средства ще подпомогнат дейността на организациите им. За реализирането на инициативата е помогнала Дина Димитрова, общински съветник и председател на партия „Български социалдемократи", със съдействието и на Община Бургас.


Чуйте още за идеята и какво може да си купите от базара, от Марионела Стоянова - ръководител на Бюро за социално обслужване към Национален център за социална рехабилитация Бургас