Бивше гадже отвлече Мис България 2009 Антония Петрова
Бивше гадже отвлече Мис България 2009 Антония Петрова / снимка: БГНЕС, архив
Бивше гадже отвлече Мис България 2009 Антония Петрова
43490
Бивше гадже отвлече Мис България 2009 Антония Петрова
  • Бивше гадже отвлече Мис България 2009 Антония Петрова

26-годишната Антония Петрова, носителка на титлата „Мис България 2009”, е била отвлечена вчера вечерта, съобщиха от СДВР пред Дарик. Три часа след инцидента полицията е арестувала похитителя й - 46-годишният руснак Александър Бередин. Той е бивш приятел на миската.

Петрова е била издърпана от ресторант в кв. „Бояна”, където вечеряла с рап певеца Адриан Рачев-Румънеца. Около 20.00 ч. пред заведението спрял бял джип „Мерцедес”, управляван от 46-годишния Александър. Руснакът влязъл в заведението, издърпал Антония пред очите на околните и я вкарал в колата.

След сигнал от родителите на Антония, че момичето е отвлечено, полицията блокирала улиците на София. Джипът е бил спрян на кръстовището на булевардите „Александър Стамболийски” и „Мария Луиза”. Петрова е открита в колата, увита в одеяло, с охлузвания по тялото.

46-годишният Александър Бередин е задържан за 24 часа. Пред полицаите той разказал, че миската се качила доброволно в автомобила, тъй като обичала да се вози. Полицията разследва инцидента.

Преди време Антония Петрова беше сгодена за руския бизнесмен. Слухове за раздялата им се появиха в края на 2010 г. Тя отказваше да коментира темата публично, но не криеше, че поради многобройните й ангажименти отношенията им са охладнели. Петрова споделяше, че личният й живот е оставен на заден план и предпочита да концентрира цялото вниманието си върху кариерата.

Антония Петрова спечелила титлата Мис България през 2009 г. Изборът й за най-красива българка беше широко коментиран и критикуван в обществото. Момичето беше избрано чрез смс-гласуване измежду други 10 кандидатки. В годината, когато тя получи короната, този начин за избор на победителката, беше приложен за първи път.

Петрова е родена в Пазарджик, но живее със семейството си в Перник. Има две висши образования - международни икономически отношения и право в УНСС.

Петрова привлече вниманието още преди да получи короната. В гостуване в телевизионното предаване „Часът на Милен Цветков” по Нова телевизия, тя отказа да отговаря на въпросите на водещия. Тогава Цветков не посвени и я изгони от студиото си: