„Различният поглед набира артисти и доброволци за ежегодния Младежки фестивал на изкуствата
„Различният поглед набира артисти и доброволци за ежегодния Младежки фестивал на изкуствата / DarikNews.bg, архив

Сдружение за съвременно изкуство и култура „Различният поглед" в Стара Загора набира артисти и доброволци за четвъртия ежегоден Младежки фестивал на изкуствата. Този път събитието ще е цели три дни - от 16 до 18 септември под липите. Артистите и доброволците могат да бъдат от цялата страна, без ограничение във възрастта.

Ако желаете да станете доброволец, допълнително информация може да получите на http://www.razlichniatpogled.org/dobrovoltsi. Ако имате някакви интересни заложби и искате да сте един от артистите на фестивала, подробностите са на http://www.razlichniatpogled.org/artisti-1.

Форумът събира любители на нестандартните изкуства, екстремните спортове и съвременната младежка култура. Организаторите акцентират на неформалното образование като метод за творческа себеизява и креативност, доброволчеството, мултиплициране на добри практики в сферата на младежките дейности. Чрез разнообразни семинари, обучения, тренинги, арт работилници и други прояви се цели обогатяване на знанията и разширяване на възможностите за реализация на потенциала на младежите.

Креативният форум "Бръшлянова къща", който занимава малчуганите през почивните дни с всевъзможни творчески ателиета, е пример как може да се оползотвори свободното време на децата.