Рефан България спечели наградата за благотворителност „Кудоглу”
Рефан България спечели наградата за благотворителност „Кудоглу” / снимки: Виктор Кадири/dariknews.bg

Козметичната фирма Рефан България е тазгодишният носител на наградата за благотворителност „Кудоглу". Призът бе връчен на управителя на компанията Ангел Попов на специална церемония от зам.-кмета Георги Титюков.

През 2011-та година Рефан е участвала в над 100 инициативи за благотворителност и подпомагане на хора в неравностойно положение. Едно от най-мащабните начинания, финансирано от козметичната фирма, е ремонтът на Интензивния сектор на Клиниката по детска хирургия в УМБАЛ „Св. Георги".

Рефан България спечели наградата за благотворителност Кудоглу
netinfo

Благодаря на семейството ми и на всички, които ни помогнаха в инициативите през изминалата година, заяви Ангел Попов. Съжалявам само, че нямаме възможност да помогнем на абсолютно всички, които имат нужда, но обещавам и през тази година да продължим да работим в тази насока, допълни той.

През 2012-та година Рефан ще поеме разходите за основните състезания, в които ще участва световната вицешампионка по шах за момичета до 10 години Виктория Радева.

Наградата „Кудоглу" се връчва за четвърти път, като досега е печелена от французойката Доминик Баяр от асоциация „Бон Мин", Деляна Вичева от Сороптимист Интернешънъл и от бившият зам.-кмет по социални услуги Красимир Ангелов.