Тина Ивайлова е Гласът на Дарик радио за 2011-та година
Тина Ивайлова е Гласът на Дарик радио за 2011-та година / снимка: DarikNews.bg

Криминалният репортер на Дарик радио - Пловдив Тина Ивайлова е „Гласът на Дарик радио" за 2011 година. Призът й бе връчен лично от собственика на радиото Радосвет Радев по време на коктейл по случай 19-ия рожден ден на медията, който се чества в коплекс "Винпалас" в село Арбанаси край Велико Търново.

Призът на Тина Ивайлова се връчва за денонощната й работа по отразяването на тежката катастрофа на Автомагистрала „Тракия", събитията в Катуница, както и делата по случая „Белнейски". Тя помогна и на екипа на Дарик да открие спасителя от магистралата Стефан Стойчев, който по-късно стана „Мъж на годината".

„Много съм щастлива и много изненадана", бяха първите думи на Тина, след като получи наградата. „Благодаря на целия екип на Дарик Пловдив и на главния редактор Лалка Златанова, без които нямаше да се справя. Наградата е и за тях. Благодаря и на собственика на Дарик Радосвет Радев за шанса, който ми даде да работя в тази медия. И за в бъдеще ще продължавам да работя, както досега", добави тя.

Наградата е прецедент в историята на Дарик радио, тъй като досега е присъждана само веднъж на репортер от регионална станция. Това е водещата на предаването „Челюсти" Диана Найденова.