Ученици рисуват маскарадните игри в конкурс
Ученици рисуват маскарадните игри в конкурс / DarikNews.bg, архив

Община Стара Загора обявява ученически фотоконкурс „Маскарадните игри през моя обектив" на тема - „Моят поглед и интерпретация върху маските и маскарадните игри. Идеята за маскирането и приемането на друг образ. Как видях през моя обектив ХІV - тите Маскарадни игри в Стара Загора на 26.02.2012 г.?"

В конкурса могат да участват всички ученици от Стара Загора на възраст от 11 до 19 години, които ще бъдат разделени в две възрастови групи - 11 г. - 14 г. и 15 г. - 19 г. Условията за участие са публикувани в сайта на общината - www.starazagora.bg.

Целта на конкурса е да се покажат и отличат фотосите, които се доближават максимално до естествената среда, която са запечатали, а не да се показват умения на автора да работи с фотообработващи програми, обясни Росица Стоянова, гл. експерт „Младежки дейности".

Срокът за изпращане на фотографиите е от 27.02. 2012 г. до 08.03. 2012 г. Снимките ще бъдат оценявани от жури, включващо специалисти в областта на фотографията и експерти в Община Стара Загора. Победителите в конкурса ще получат предметни и парични награди. Имената им ще бъде обявени до 21.03. 2012 г. в сайта на Община Стара Загора.