Цветанов говорил с Боби Михайлов за възстановяването на стадиона в Бисер
Цветанов говорил с Боби Михайлов за възстановяването на стадиона в Бисер / снимка: Sofia Photo Agency, архив
Цветанов говорил с Боби Михайлов за възстановяването на стадиона в Бисер
50578
Цветанов говорил с Боби Михайлов за възстановяването на стадиона в Бисер
  • Цветанов говорил с Боби Михайлов за възстановяването на стадиона в Бисер

Вицепремиерът Цветан Цветанов, който днес посети засегнатите от бедствието райони в Хасковска област, е говорил по телефона с президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов за намиране на начини за възстановяване на стадиона в село Бисер, съобщи Цветанов тази вечер след среща с гражданите на Хасково и партийния елит на ГЕРБ.

„Днес, когато бях в селото, най-много ме впечатли едно момче, чиято къща също е засегната от наводнението, но което ме попита от името на децата там, ще може ли да бъде възстановен стадионът”, сподели Цветанов.

„Михайлов е поел ангажимент да изпрати свой регионален представител, за да се види какви са възможностите за една благотворителна акция на БФС за евентуалното възстановяване на стадиона. Ще направим всичко възможно село Бисер да стане добро място за живеене”, каза още вицепремиерът Цветанов.

Пред журналистите в Хасково вътрешният министър Цвтеан Цветанов коментира още редица актуални теми, сред които въпроса кога ще започнат реалните работи по възстановяване на домовете на хората от Бисер; действията на съдиите, излезли с декларация до ВСС относно негово изявление за съдебната система, както и проблемът с жертвите на пияни шофьори и исканията на роднините на загиналите за налаганите наказания.

Подробности слушайте в аудиофайла

Други новини от Хасково