Още награди за 18-годишната Галина Костова
Още награди за 18-годишната Галина Костова / личен архив

Галина Костова с трето място за България от Международен конкурс в Русия и представи достойно Стара Загора и училището си СОУ „Иван Вазов".

В Международния конкурс за детска рисунка „Мой любимый праздник", който се проведе в Чувашия, град Канаш, Галина се съревновава заедно с още над 900 участника от различни държави. Въпреки голямата конкуренция 18-годишното момиче зае призовото трето място в номинация „Подарок маме" за своя графика. Организатор на престижния конкурс беше Детското информационно агентство „CREATIV"-Русия, Чувашия, град Канаш.

На 24 февруари Галина Костова зае трето място в Националния конкурс „Моите детски мечти"-гр.София, в направление „Литературно творчество".

Талантливата старозагорка получи специална награда от конкурса организиран от Посолството на САЩ и посветен на Деня на президентите, за своята графика "Джордж Вашингтон - генералът на армиите".

Месец март 2012г. донесе на даровитото момиче и заслуженото първо място в Областното ниво на ХI Национален конкурс „Бог е любов" гр. Стара Загора в направление Проза за разказа си посветен на темата на конкурса „Вярвам и обичам".

От Националния музикално-фолклорен конкурс с международно участие „Орфеево изворче" Галина спечели второ място и сребърна „Лира на Орфей" в раздел „Изобразително изкуство", за своята графика „Еньова буля". Темата на тазгодишния престижен конкурс по традиция бе „Народните обичаи в моя роден край".