Конкурс Аз имам идея
Конкурс Аз имам идея / Дарик Габрово, архив

Във връзка с отбелязване на Световния ден за борба с дрогата - 26 юни, Общинският съвет по наркотични вещества обявява конкурс „Аз имам идея". В него могат да участват както младежите на Габрово, така и техните родители.

Идеи за това как може да се ограничи употребата на наркотици, как информацията за рисковете от нездравословния начин на живот да достигне до повече млади хора и да бъде приета от тях могат да се представят до 10 юни.

Участниците в конкурса ще бъдат разделени в две категории: ученици и младежи до 19 години и участници над 19 години. Идеята трябва да е разписана на максимум 2  печатни листа, като  бъде описан и необходимият финансов ресурс за реализирането й.

 Идеята за превантивна кампания трябва да води до ангажирането на възможно най-голям брой млади хора за популяризиране на здравословния начин на живот и  да е реализуема на територията на община Габрово. Трите най-добри и възможни за реализиране идеи от всяка една категория ще бъдат наградени и осъществени с подкрепата на Община Габрово.

За допълнителна информация - тел. 066/809 818