Победителите в „Каменица Фен Купа” отстраниха „Антибиотик” на четвъртфинал
Победителите в „Каменица Фен Купа” отстраниха „Антибиотик” на четвъртфинал / netinfo

Миналогодишният победител в „Каменица Фен Купа” „Антибиотик”-Разград бе отстранен на четвъртфинал от тазгодишният носител на приза „Лазур Свети Влас”-Бургас.

Турнирът се проведе този уикенд в Русе, 24 отбора участваха в него.

В групата си разградчани се класираха трети, след загуба с 2:0 от „Марибор”-София, победа с 3:1 над „Ремиза”-Стара Загора и реми с „Никон М”-Велико Търново.

Регламентът на състезанието отреди на осминафинала „Антибиотик” отново да играе с „Марибор” като третия от класираните на трето място в групата си. Този път обаче тимът от Разград надви столичани с 1:0.

Антибиотик отпадна от борбата за тазгодишната купа на четвъртфинал от станалия по-късно шампион „Лазур Свети Влас”-Бургас. Според сайта на турнира двубоят е бил много напрегнат и претърпял страхотен обрат. Втората половина от мача започнала при резултат 2:0 за „Антибиотик". „Лазур" обаче не паднали духом нито за миг и за всеобща изненада и радост на феновете си успели да изравнят в последните минути на срещата. Последвали драматични дузпи, при които бившите шампиони „Антибиотик" допуснали 2 фатални грешки и загубили с 4:2.