Миков призова социалистите за повече диалог с хората
Миков призова социалистите за повече диалог с хората / DarikNews.bg

Пред старозагорската организация на БСП има голямо бъдеще, смята председателят на партията Михаил Миков. Той присъства на 47-та отчетно-изборна конференция на социалистите.

„Процесът на консолидация след цикъла отчети и избори ще приключи днес. Предстои обаче работа, в която местната организация трябва да спечели доверието на хората извън БСП. Смятам, че до момента въпросите се поставят спокойно, критично и самокритично, а това показва сила и воля за тяхното решаване", каза в Стара Загора Миков и призова социалистите и активистите за повече диалог с хората.

Председателят на БСП не пожела да коментира слуховете, че Мая Манолова готви движение в редиците на партията с мотива „не искам да коментирам неслучили се неща. Смятам, че тя одобрява политиката на ръководството ни. Оттук нататък всеки да си върши работата, а не да се занимава с подклаждане на някакви внушения и съмнения".

12 са номинираните за поста председател на общинския съвет на БСП в Стара Загора. 121 са предложенията за нов 41-членен състав на общинския партиен съвет. За 7-членния състав на общинската контролна комисия партийните организации са номинирани 34-ма социалисти.

Кой ще поеме ръководството на общинската структура ще стане ясно след 17 часа днес.