Мая Манолова: Некоректно е ГЕРБ да си приписват заслуги за Крепостната стена в Хисарлъка
Мая Манолова: Некоректно е ГЕРБ да си приписват заслуги за Крепостната стена в Хисарлъка / Влади Владимиров, Дарик- Кюстендил

Като добра за Кюстендил, определи 2014 година депутатът от БСП Мая Манолова. Тя даде за пример проектите, които се реализираха в общината през годината и на първо място този за възстановяването на Крепостната стена в Хисарлъка.

Мая Манолова: Некоректно е ГЕРБ да си приписват заслуги за Крепостната стена в Хисарлъка
netinfo

"Успешен проект, изцяло финансиран и реализиран по време на правителството с нашия мандат.Не съм си мислила, че този проект ще се кръсти- Стената на Мая Манолова, но не съм си мислила и, че хора некоректно ще си приписват този проект, че ще има политически сили, които ще твърдят, че са реализатори на този проект. ГЕРБ могат да говорят, че са участвали през 681 г. в създаването на България или в освобождаването от османско иго. Това са събития, на които не сме присъствали, но те могат да си ги припишат, но създаването на този проект стана пред очите на всички кюстендилци, през тази календарна година, изцяло финансиран от правителството на Пламен Орешарски, по публичната инвестиционна програма. Ако ГЕРБ подкрепяше този проект можеше да го финансира по европейските програми, общината кандидатстваше", коментира Мая Манолова. Тя допълни, че от БСП не са могли да
убедят мнозинството на ГЕРБ, АБВ, реформаторите и патриотите, и предложението им за продължаване на публичната програма и подкрепата на държавата за проекти от общините ще спре.

"Многобройните снимки, статуси в социалните мрежи, стотиците кюстендилци, които предпочетоха това място за снимки и поздрав за близките си по Коледа и Нова година, това е най- важното признание на хората за този проект. Това е един от най- важните проекти за развитието на Кюстендил, като туристически център и европейски град", каза още депутатът от БСП.

Мая Манолова: Некоректно е ГЕРБ да си приписват заслуги за Крепостната стена в Хисарлъка
netinfo

Манолова почерпи журналисти с баници с късмети, като за себе си изтегли- Победа на избори; В работата голям късмет, а в любовта радости безчет.