Лидерът на младите социалисти благодари на Областната управа за моста в Чомаковци
Лидерът на младите социалисти благодари на Областната управа за моста в Чомаковци / dariknews.archive

Като успешен и наситен с обществено полезни инициативи определи отминалия месец декември лидерът на младите плевенски социалисти Стефан Бурджев.

На среща с журналисти на 12 януари 2015 г. той сподели, че през миналия месец младежите са осъществили голям брой обществено полезни дейности сред които са направените дарения на Центровете за настаняване от семеен тип в Пордим/пейки и лакомства/, Никопол и Садовец, както и на Центъра за социална рехабилитация и интеграция в Пордим.

"С актьора Веселин Плачков организирахме и подпомогнахме коледен благотворителен рок концерт, като със събраните парични средства подкрепихме седемчленно семейство с пет деца от село Горна Митрополия. Също така се включихме в редица мероприятия и каузи, организирани от различни НПО и училища", каза Стефан Бурджев.

Той отбеляза и организираната през декември подписка във връзка с рушащия се мост край село Чомаковци, която бе внесена в Областна администрация - Плевен. "След наша молба за среща, буквално часове по-късно бяхме приети на разговор, а и постигнахме конкретни резултати", каза той и благодари на Областна управа - Плевен за адекватната намеса.

33-ма нови членове е приела през декември организацията, което според Бурджев е една оценка за добра работата. Той поясни, че младите членове на организацията се присъединяват към членската маса на БСП.

През настоящата 2015 г. младите плевенски социалисти ще организират по 2 или 3  обществено значими инициативи.