Социалистите пожелаха Дончева и Първанов за изборите
Социалистите пожелаха Дончева и Първанов за изборите / Dariknews.bg

Политическите партии, за които гласуват ляви избиратели да се явят заедно на изборите - за реализацията на тази идея ще работят социалистите в региона. Депутатът Кирил Добрев заяви, че ако БСП се яви с общи листи за съветници и кандидатури за кметове с АБВ и Движение 21 на Татяна Дончева, ще има успех.

Според Добрев така ще се стимулират левите избиратели. Разширението ще се търси и към други политически формации и граждански структури.

"Ще отворим максимално ветрилото", каза Кирил Добрев.

5 възможни кандидатури за кмет на Габрово са обсъдени досега. Богомил Белчев не е сред тях, но Кирил Добрев не изключи възможността името му също да бъде предложено от структурите. Общинският председател Кристина Сидорова от своя страна каза, че има идея да се заложи на нови личности в политиката.

Кирил Добрев тръгва по селата, депутатът ще има приемни в малките населени места

Приемни за хората от селата ще реализира депутатът от коалиция БСП лява България Кирил Добрев. Народният представител вече има няколко срещи с населението на малки населени места от община Севлиево.

"Предстои да се изготви график за срещите в селата от община Габрово", заявиха от БСП днес.

Днес Кирил Добрев имаше приемна в местната централа на партията, към която са проявили интерес повече от 15 души.

Семейство влиза със стълба в къщата си. Възрастни хора не могат да стигнат до своя дом по нормален начин, тъй като "добронамерени съседи" не ги пускат да преминават през техните имоти. Двамата се оплакали на Кирил Добрев, че не срещат разбиране от страна на главния архитект на Община Габрово Татяна Стойкова. Къщата на старците се намира в кв. Дядо Дянко, стана ясно от думите на Кирил Добрев.