Горещи новини в центъра на зеления терен
Горещи новини в центъра на зеления терен / netinfo

Изненада за футболните фенове от Диема Спорт и Gong.bg - две игри, които ще съпроводят финалния спринт на битката в „А" група. Зрителите на най-новия спортен HD канал и читателите на сайта ни могат да дадат своя глас за „Играч на мача" и  за „Гол на кръга". За да се включиш в игрите на Gong.bg, е необходима само еднократна регистрация в няколко лесни за изпълнение стъпки, след което всеки може да гласува за своя фаворит.

Надяваме се да споделите с нас спортните емоции и силните страсти на зеления терен. Ще се радваме, ако се включите и в игрите ни, за да определите вашия фаворит в „Играч на мача" и „Гол на кръга".

„Играч на мача"

В края на всеки мач става ясно кой е фаворитът на публиката, който получава бутилка шампанско, буквално минути след края на срещата в ефир. Феновете имат възможността да гласуват само веднъж за своя „Играч на мача" - от 60-тата минута до края на всеки от двубоите, които се излъчват само по Диема Спорт и Диема.

„Гол на кръга"

След изиграването на всички мачове от съответния кръг в „А" група, запалянковците могат да гласуват за „Гол на кръга". Те имат нелеката задача да изберат само едно измежду трите най-силни предложения, публикувани на Gong.bg, а времето за гласуване е точно 2 дни.

Шест мача всеки кръг - шест пъти възможност за избор на „Играч на мача". И за финал на кръга - зрителите определят най-красивото или най-важното попадение.

Всичко за регламента на игрите ще откриете в Gong.bg.