СДС в Кърджали стяга редици  за местните избори
СДС в Кърджали стяга редици за местните избори / netinfo

СДС в Кърджали има потенциала и възможността да издигне на свои представители във всички общини на Кърджалийска област. Около това становище са се обединили представители на синята партия, която е част от Реформаторския блок, по време на срещата си със заместник-председателя на парламентарната група на РБ Борислав Миланов.

От пресцентъра на СДС съобщиха, че от 12.00 се е провела първата приемна на депутата в Кърджали. В офиса на СДС той се е срещнал с членове, симпатизанти и граждани от област Кърджали, на която са били разисквани въпросите за номиниране и издигане на кметове и общински съветници в региона. Становища по участието на организациите на СДС на предстоящите местни избори споделили представители на структурите от Ардино, Кирково, Черноочене, Момчилград.

Миланов акцентирал върху необходимостта от заздравяване на структурите на партията в региона, както и на възможностите за неговото развитие.

Посетилите приемната на народния представител Борислав Миланов жители на Кърджали споделили мнения по проблемите в здравеопазването, образованието, земеделието и развитието на малкия и среден бизнес.